bilder överallt

imorse åkte jag bil till skolan det var otroligt skönt kan jag bara säga
och då hade jag en lektion och sedan hade jag tre timmars rast så jag och några brudar i klassen drog ner till gymmet, ännu en gång. och fyfan det var värre idag än igår, för idag var vi med på någon gympgrej och man blev lagom svettig iallafall. plus att jag har super träningsverk så nu blir det att ta en låååång rast från detdär!
sedan blev det museum med klassen, det sög helt enkelt. plus att jag och maria höll på att brista av skratt, så vi gick en timme tidigare..
nu ska jag äta mat och sedan plugga lite :)



måndag

nu har det blivit så att jag inte har bloggat igen..
menmen, igår gick jag och la mig kvart i 7 och vaknade idag klockan 9, det var då inget fel med det iallafall! och sedan gick jag i det fina vädret till skolan, och hade två lektioner sedan drog jag och Matilda till gymmet. kan ju bara säga att båda två dog... sedan gick jag hem och åt som en liten fet mullvad, och nu har jag precis duschat och så spelar jag ett djur spel hihihihi 
NÄ nu orkar jag inte skriva mera


nicebajssuprice

sitter just nu och ser på film med poopi
förut bakade vi pepparkakor och vi hade mjölkrig, ja det är ungefär så jag och min pappa lever
Så det var mjöl i hela köket, skojar inte haha
på tal om imorgon så är jag ledig.. häärligt! kan jag lova så ska sova länge, eller nej ska sova hela dagen om jag kan!
och sedan får vi väl se vad helgen har att erbjuda, nu ska jag vända huvudet mot ett annat håll. BYE

tisdag

tjaaaaa!
igår var jag och kollade på lägenhet, alltså det var den minsta jag har sätt i hela mitt liv, så det blev att tacka ner till den
och idag hoppade jag över första lektionen så jag slapp tre timmars rast, så började 20 över 12 :)
och vaknade kvart över 11, det var mycket skönt.
efter skolan så åkte jag med sandra upp till julia och hämtade hennes grejer och sedan ner till tåget och sedan gick jag hem och nu ser jag på desperate housewifes, eller just nu är det reklam då
så får väl vandra tillbaka till soffan för det börjar typ nuuu


lite men inte mycket

Heej, är trött ska snart sova, och ja klockan är halv 10 men jag är trött som bara den!
förut åkte jag och syster till torp och det följde med ett sött litet linne hem :)
och imorgon börjar jag 10 och sedan ska jag till överby eller nordby det som ligger i trollhättan iallafall, har då aldrig någon koll på vad som är vad av det..


grym kväll säger jag bara

Jag har inga bilder, för att när jag satte på kameran igår så stog det: svagt batteri.
det var rätt irreterande haha
menmen, jag började kvällen hos amandra med matilda och vi fixade oss och så, och sedan gick vi till julia där det var fullt ös, när vi knappt kunde gå mera efter all dans och trappor, och efter en stund så gick jag och massa goa brudar ner till plusfesten där det då också verkligen var fullt ös haha, och det träffade man massssa trevligt folk :)
sedan en liten stund innan det stängde gick jag sandra och alexandra hem till mig, och när vi väl kom hem så klart som fan jag glömde nycklarna uppe hos amanda, så vi gick in till mina grannar en stund och sedan fick jag skjuts upp till henne för att hämta dom och då körde vi lite efterfest med några folk, och sedan somnade alexandra och sandra så jag satt uppe ett rätt bra tag till innan jag gick och la mig och sedan vaknade 8?!
Så nu har jag precis vaknat efter en timmes sömn till och ska äta lite godis och se på film tänkte jag, har typ ont i hela kroppen så ska då fan inte röra mig :)
DET VAR ALLT



bättre än inget

tjaaaa!
idag hade jag bara en lektion på 40 minuter, och började 12 typ. rätt onödigt men endå skööönt:)
när jag kom hem så somnade jag nästan i soffan, eller jag kanske gjrode det? jag vet faktikst inte, nu ska jag städa lite och sedan försöka sova igen, tjao


halv åtta

jaaa, just nu sitter jag och ser på halv åtta hos mig, efter att ha kommit hem från torp
och en tröja och ett par byxor följde med hem :)
och idag har det varit skola och slutade rätt tidigt så jag och maria gick hem till mig en sväng och sedan så åkte jag till torp med mamma och linda.
OCH så är det idioter som bor brevid mig som lyssnar på "I'm yours" i flera timmar i sträck, kan dom inga andra låtar eller?
aja, nu ska jag fortsätta kolla!


Nov. 9, 2010

IGÅR: gick till skolan och lekte och sedan på kvällen kom pappa in för att vi skulle på utvecklingssamtal, och jag hade fattat fel för att jag hade bytat med en i min klass så skulle igentligen vara där halv 5 men kom dit halv 7. så vi kom inte in i skolan för att det var låst, fast tillslut kom det en tjej som gick ut och då gick vi in :)
här är två bilder på hur jag såg ut igår och en på poopi
och kan bara säga att jag älskar min pappa haha!



IDAG: så har jag nyss varit i skolan, och hade en lektion på en halvtimme och sedan hälsoundersökning hos skolsköterskan, OCH JAG HAR BLIVIT EN CENTIMETER LÄNGRE! iallafall så var det snöstorm när jag gick till skolan, och när jag kom fram så var jag svart i hela ansiktet och mitt hår var typ is :) och sedan gick jag hem men då kom all snö på min rygg sån tur var. och klockan 12 ska jag gå tillbaka till skolan, och senare idag blir det gymmet, ja det var väl allt!



X

förut på morgonen så åkte jag och Jasmine till dingle för att vi tänkte sola, men självklart var det stängt på söndagar, trååkigt.
så vi fick åka hem igen, och just nu sitter jag mätt som en gris och sjunger så högt jag kan för att jävlas med min pappa och snart ska jag till uddevalllla eftesom det är skola imorgon, kul va? 
pussssss

 

så äre

nu har jag inte bloggat på ett bra tag, tror ärligt inte det kommer bli så mycket nu längre heller. för att jag tycker den är bra att ha om man har tråkigt, men annars så har jag tappat lusten att blogga

iallfall i torsdags till fredags var jag i göteborg med mamma och vi tog modell kort, sov på hotell, shoppade, åt god mat och hade det bara mysigt :)
och just nu sitter jag och tuggar på nötter, och min familj har gäster, jättekul att känna att hela huset skakar bara för att dom skrattar..
idag har jag varit hos bästaponk en stund, och sedan när jag kom hem så åkte jag direkt till torp med jasmine, kenneth och jesper och sedan in till uddevalla till lägenheten där jag och jasmine stannade en stund tills vi tog tåget hem, och när vi kom fram i ödemarken så gick vi nästan hem till mig från busshållsplatsen för att vi hade glömt att säga till jesper att vi var framme, och sedan åkte vi till hamburgsund och sedan hem till jesper och sedan efter en stund åkte jag och jasmine hem till mig :)
så så har min kväll sätt ut, och det mesta har då vart av att åka bil, buss och tåg men det har varit trevligt endå :)
det var väl allt, nu ska jag fortsätta gosa med min nosis


ärligt talat så tycker jag faktikst inte alls om dom här bilderna, men jag tänkte att jag får ta mig mod till att visa några




glöm allt tills du ångrar dig.

jag håller på att städa lite, och sedan när pappa kommer hem tänkte jag att jag skulle laga mat till han, får försöka vara lite gullig ibland
iallafall, snart tänkte jag gå ut med vovven, vet inte vad rikigt vad jag ska göra idag, kanske blir till uddevalla :)


RSS 2.0