today

första dagen i den här veckan, fan vad kuul yeeey!
fast den här dagen är okej, för att först var det sovmorgon till 10 och sedan en lektion och efter det 2 timmar och 40 minuter rast så då gick jag upp till linda och sedan 20 i 2 så har jag en handelslektion i två timmar sedan slutar jag! gött, och efter skolan blir det att köra in masssa kläder till den nya lägenheten! och jag som är skittrött borde igentligen sova men hinner jag det? neeeej så får väl se skittrött ut och säkert somna på lektionen sedan, ja har man ett underbart liv så har man ...........!
nej nu ska jag bara sitta och lata mig, hare gött


MIN BEBIS!

NRJ

igår blev det göteborg för att åka på nrj in park, fast det gick ju inte som det skulle precis för att västtrafik var ju sega som vanligt så betalade för inträdet och när jag kom in så gick alla ut för att det var slut! haha, men hade en sjukt rolig kväll förde! det blev norstan, uddevalla och ytterby haha ;)! och träffade massa underbara folk :)
jag snor en bild från isabella, i hope it is okaaj!



tack för en skön kväll flickor och pojkar!

hemma

nu är jag hemma! gött när man kommer hem och öppnar kylskåpet (som alltid är det första jag gör när jag kommer hem) så är det en fet hög pankakor på en tallrik, fast nu ligger dom inte där längre dock.. hehe;) 
aja iallfall skön dag i skolan idag, slutade ungefär halv 1 :) imorgon blir det klassbyte om allt går som det ska, och så börjar vi även med dom vanliga lektionerna! föresten när jag gick in på mitt rum förut så ser jag mina underbara tofflor? om det nu är så det heter, blev lite osäker ;o som jag fick av världens goaste Isabella!:D och fick även ett armband när hon kom hem från kreta:) soo sweeeet!  
snart bär det av till uddevalla igen, så får göra iordning mig lite och ta på mig kläder så jag inte skrämmer iväg dom som sitter på bussen haha ;) 

 


16.16

tjaaaa, är fortfarande hos linda. skulle igentligen hem idag för att hämta kläder och sånt men missade självklart bussen så får ta det imorgon
idag har jag iallafall varit i skolan i typ en timme, det enda vi gjorde var att kolla på skolan och äta, men nu har jag iallafall bestämt mig att byta klass föresten också:) efter skolan åkte jag till torp en sväng i mega ovädret och sedan ö&b och sen åkte jag och min syster till han som äger lägenheten och nu får "vi" den på måndag! underbaaart, ah iallafall så har vi sprungit som dårar från bilen in överallt eftersom det regnar som in i helvete, helt sjukt vilket oväder det är just nu, eller ah i uddevalla då.. som alltid ;)!
nu ska jag se på simpsons och sedan sova tidigt! för är så jävla trött, hare götttttt
hej då och godnatt!

måndag

har precis kommit hem efter att ha gått runt i stan i några timmar och träffat alaa, eller gått runt kan jag nog inte säga att vi gjotde, för vi satt mest ner och pratade om allt som gick att prata om haha :)
ska snart gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon också ju, ska stå upp halv 8 så behöver sova snart eftersom jag är sjukt trött och behöver sömn känner jag !
japp japp japp jaaaaapppp, så sov sött
goodnight!

skolan

yes, idag började jag skolan då:)
och det gick väl bra, bara att jag inte kom i samma klass som rebecka och det sööööög! så nu känner jag inte en jävel i min klass, men det går nog bra får jag hoppas! :)
den här veckan blir det väl att leva hos linda i uddevalla ;D nej nu ska jag dra, thahopp!

like it !

Tja, nu har alla i min familj lämnat mig här själv, får hoppas att jag inte blir mörkrädd bara!
har iallafall varit i uddevalla dom här senaste dagarna därför har jag inte bloggat plus att jag börjar tröttna på det. så får se hur länge mera jag håller på, aja iallafall. i onsdags var jag i trollhättan med syster för att lämna in bilen och sedan åkte vi till nordby? eller överby? skitsam det som ligger där iallafall, hittade ingentingen mera än en tröja, ja EN tröja. och jag skojar inte nu men testade nog 50 kläder när jag var där:o som i en affär provade jag 13 tröjor, och tre blev kanske och sedan blev det bara en, helt sjukt. det var då inte min dag.. och idag har jag varit i göteborg med Linda också och henne små bebisar på djursjukhuset hihi :)
och imorgon blir det torp och sedan till syster igen, känns som jag bor där snart alltså :o och på måndag börjar skolan lite nervöst faktikst, har iaf skaffat lägenhet med syster till september tills jag hittar en bra 1:a :) så det blir nog några månader där :) och imorgon får jag även min lön ifrån juli, skönt som fan ska det bli kan jag lova! ja det var väl allt!

sleep

har sovit typ hela dagen idag, eller först ringde pappa halv 10 och sa att vi skulle åka till uddevalla och se på lägenhet, så då stog jag upp och så åkte vi men när vi väl var framme hade det hänt något fel så att det var redan någon som hade tagit den tyvärr.. och sedan åkte vi hem och då gick jag och la mig direkt för att var sjukt trött och vaknade vid 4 - halv 5 och då åt jag frukost ;) och nu har jag precis kommit hem från farmor för att jag och mamma hämtade linda där, så det har varit fullfart även fast jag sovit heeela dagen haha :) ikväll blir det nog mys med syster eftesom hon är här :)
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN


rabbalshede och fläskö

i lördags bar det av till ricky för förfest och sedan skulle jag igentligen till bullarn och grebbestad men så blev det inte..
åkte dit och sedan kom mina favoriter lina och sandra! hade en skitkul kväll av det jag minns haha, sedan på natten/morgonen åkte vi till dingle till charlie och sedan hem till sandra och sov :)
och igår blev det fläskö för grillning, drickande och fula jävla spel med leon, sandra, lina, isabell, tobbe, richard, anton, albin och johan. var en helt sjuk kväll! så tack alla sötnosar som har gjort dom här dagarna till riktigt jävla bra dagar! <3






nu ...

blir det partyyyy!


love this cat!


filmdag

har ätit massa skålar med gröt och smör, haha fyfan vad jag älskar det!
idag har jag bara sätt på film hela dagen, skulle igentligen jobba men imorse när jag vaknade hade jag en vagel till vän vid mitt öga så det blev inget med det och var även sista dagen idag, hur sköönt som helst! plus att vageln har försvunnit sån tur är haha! eftersom jag inte har något att göra ska jag fortsätta se på film,  tjao


wonderful

heej! nyss kommit hem från jobbet, fick sluta två timmar tidagare, huuuur skönt som helst. har nog aldrig varit så jävla trött som jag har varit i dag alltså, så just nu ligger jag i sängen efter att ha tagit på mig pyamas precis när jag kommit hem haha :)
har inte bloggat på så länge så tänkte berätta lite om dom dagarna, i söndags åkte jag till min saknade sandra och nästan direkt fick vi ett impuls ryck och sprang till bussen från dingle och hoppade på den vidare mot grebbestad där vi käkade langos, naturgodis och kallkorv :D senare åkte vi hem till sandra igen med hjälp av anton och kollade på skräck film och somnade, hade otroligt roligt som jag alltid har med dig! och älskar verkligen våran galenskap haha :D
och dagen efter åkte vi till göteborg med sötnosarna Lina och Isabell och sandra du är självklart också en sötnos :D där var vi hela dagen ungefär och sedan åkte jag och lina hem till sandra och fixade linas löshår, och efter någon timme åkte hon hem och jag och sandra satte oss i våran dödhet och kollade på film :) 
och idag ska jag till uddevalla och lyssna på någon övningskörsgrej, skittråkigt men bara att stå ut ;d och senare ikväll blir det att åkte till dingle igen och sedan till basse och lämna hans cykel :) så tack till er som har gjort dom här dagarna till riktigt jävla bra dagar! <3 here is some pictures:)





jobb, jobb mera jobb

TJATJA, har nyss ätit en skål med grädde, lite mackor, degestive.. ja är man normal så är man :)
idag har jag även jobbat, love it <3 nej fan nu ljög jag ! hatar skiten, men är bara 4 dagar kvar nu !
göttii
nu ska jag se på film, så kul har jag!
hejsvejs!




Hoome

nu är jag hemma från två otroliga roliga nätter hos isabella :)
igår blev det fjällbacka på dagen för att köpa godis och sedan hem till isabella,  och efter ett tag blev det grebbestad för bio och sedan till tanum till sebbe och sedan hem till isabella med sebbe och david, blev film och inte alls mycket sömn;) nu kommer det några bilder från dom här dagarna :)

tisdag








onsdag









haaks dårå

halloj sitter just nu hemma hos isabella och har precis tuggat i oss jordgubbar och grädde och ska snart se på film:)
igår var det haaks och det blev väldigt lyckat, hade grymt kul :D
började med att jag åkte till isabella och gjorde iordning mig och sedan till viktor och nathalie och senare till haaks och efteråt blev det hjalmars! och idag skulle vi igentligen till vänersborg men båda är helt döda så det blir det inte ;D nu skriker ponken att jag ska komma och se på film med henne TJAoo




benjamin!

an inte säga något mera än fyfan vad söt han är!
Nej nu ska jag gå ner till stan och möta syster och kanske köpa något fint tills imorgon om jag hittar något :)

look at him!



RSS 2.0