tjolahopp

igår blev det torp med ponken! har alltid lika kul med dig! :D<3
och köpte en ring, halsband och bh :)
och sedan åkte jag tillbaka till uddvalla där jag var med alaa och sedan gick vi hem till mig en stund :)
och idag har jag varit i skolan och haft en lektion sedan hade vi ungefär 3 timmar rast, så efter att ha spelat kort med några från min klass så åkte jag, Kasper, Marita och Rebecca till tanum, vi gick till tanumskolan en stund och sedan gick jag till mormor och efter en stund kom morfar och körde hem mig :)
och snart ska jag bege mig mot uddevalla igen!







för tidigt ..

vaknade precis, ja och klockan är kvart över 8, så vaknade ungefär halv 8.
förjävligt så kan jag såklart inte somna om heller
ska snart käka frukost och fortsätta se på barnprogram som jag gör just nu, och ikväll blir det nog uddevalla:)
igår klickade jag hem dom här snyggingarna också!


det är lite farligt men det är bara att köra på!

Hellu
ledig idag härligt, eftersom jag knappt sover om nätterna nu för tiden längre eftersom det är tre skrikande katter utanför dörren eller så klampar dom på mig när jag sover, så har det varit helt underbart att haft en dag som jag bara varit hemma och tagit det lungt!  
ska snart iväg och sola och sedan uddevalla om jag ska till skolan imorgon, vet inte riktigt det än eller om jag ska börja min helg nu, låter lite mera lockande faktikst.
tror det blir göteborg i helgen också och shopppa
får snart internet i lägenheten också, och då blir det mera bloggning och snyggare design tänkte jag försöka med också:)
bara för att jag sitter och ser på tv nu kan jag ju säga att jag hatar reklam, plus att har dom blivit längre? eller är det bara jag som har börjat tänka på det?
haha, men nu kom nog pappa. så nu blir det sola!


äntligen freedag!

Ja då var man hemma efter en vecka utan internet och skola!
det är iallafall tur att man har internet i skolan annars hade jag nog varit helt galen just nu haha ;)
såhär har iallafall min vecka sätt ut

måndag: skola och sedan lekt med sebbe och pontus

tisdag:
skola och sedan var jag sjukt trött så gick hem och la mig direkt så sov

onsdag:
skola och slutade lite tidigare så följde med matilda ner till bussen och träffade även viktor på vägen och somvanligt trodde han att han kommer bli rikare än mig, men nej!

torsdag:
skola och sedan följde rebecka med hem en stund och sedan blev det att ta bussen hem och sedan till fjällbacka för att ta spruta och sedan in till uddevalla igen och handla mat med syster och pappa :)

fredag:
alltså idag, så gick jag till engelska lektionen och jag och rebecka redovisade, I ENGELSKA! sjukt nervösa var vi, och det gick ju inte så jättebra precis, slutade med skratttårar haha! och ikväll blir det mys och godis med mina päron, sedan sova! är så jävla sjukt trött efter en vecka skola!



FREDAG JA

känner att jag aldrig bloggat längre.. men det är för att jag inte har något internet i lägenheten JA DET SUGER och jag har inte haft någon lust när jag kommit hem, tror helt enkelt jag tappat lusten kanske kommer tillbaka man vet aldrig! den är iallafall bra att ha ibland när man har tråkigt
nu har jag iallafall precis kommit hem från tanum, där jag var hos kasper och åt massa räkor, kräftor och jordgubbar och grädde! goootttiii
ska snart sova tror jag om jag blir trött igen för att höll på att somna förut. föresten eftersom jag inte bloggat på hela veckan så kan jag ju berätta lite om den, det är inget speciellt eller roligt som har hänt.. eller har bytat klass och varit i skolan en dag och resten hemma, haha nu börjar jag älska att vara hemma när man har skaffat lägenhet, bara så jobbigt att pendla, annars skulle jag vilja bo hemma hela mitt liv, hur skönt hade inte det varit?
jaja, nu tror jag faktikst en film och sängen kallar på moi, ha det bra och sov gott!

thebigtown

kan börja med att säga tack till ponken som gjorde min lördag och söndag sjukt roliga!
i går så kom babyfaces in till uddevalla och vi gick nästan direkt och käka thaimat, och sedan kollade vi bio och efter det träffade vi sötsebbe så vi satt och tjöta inne på macdonalds hehe, sedan blev det hem till lägenheten med massa filmer och sova och idag blev det thaimat igen, åt upp halva resturangen..... och sedan stan heeeela dagen, och sedan när hon hade åkt hem så satt jag där i lägenheten utan internet, ingen tv och ingen bra musik. jag vet det låter helt underbart ! och då så köpte jag määängder med naturgodis och kollade film på datorn så nu mår jag sjukt illa, känns som jag ska spy hela tiden så därför blir det ingen skola för mig imorgon. nu blir det lite bilder och sedan ska jag sova så jag mår bättre!



<3

galet va

nu är jag hemma! känns riktigt skönt faktiskt, så nu blir det mys med taiquanda, och familjen helt enkelt.. det kan inte bli bättre efter en sömnlösnatt och en lång skoldag!
och så fick jag mitt körsintyg idag också, så körde nyss från munkedal, gick greeaat! haha :) och imorgon blir det myskväll med isabella i den nya lägenheten och såklart bio ;) 
nu ska jag se på film och äta lite
heeeeejdå

 

peiiintiiing

vettefan hur det stavas på engelska som ni kanske ser på rubriken, men idag ska jag iallafall måla skulle göra det igår  igentligen men så blev det inte!
har iallafall nyss käkat pankakor, som jag lever på nu eftersom jag inte orkar laga mat........
och idag så fick vi sluta tidigare och samma sak imorgon, fett nice azzzååh!
HMM... och igår så flyttade jag massa flyttlådor fram och tillbaka från lägenheterna, men fick ju lite hjälp av alaa så ska inte klaga haha;)! (fast det var sjukt jobbigt!) och i måndags efter skolan så blev det promenad runt uddevalla med sebbe och pontus och fick bära en 2 ton väska, klena jävlar! ja det är väl det jag gjort under dom hära dagarna, men nu ska jag dra och måla somsagt :D
g o o d b y e


RSS 2.0